Indlæg

Kirstin Damgaard

Kirstin Damgaard

 

Jeg strittede imod

Første gang jeg fik at vide, af en clairvoyant, at jeg “selv havde gaven”, blev jeg næsten lidt flov eller blufærdig. Det føltes alt for personligt, til at hun sådan kunne sidde og sige det højt. Det skulle gå 6 år, før jeg igen satte mig over for en clairvoyant. Jeg oplyste intet oplyste om hvad jeg ønskede at vide noget om. Hun sagde, at jeg havde stærke clairvoyante evner, og at der også med de evner fulgte evner til at heale. Jeg skulle have det at vide 2 gange mere af andre clairvoyante, før jeg var parat til at tage det på mig.

 

Træningen

Jeg satte opslag op om at jeg tilbød gratis healing i folks eget hjem, som et led i min selvuddannelse. På den måde slap jeg for at have en klinik, og mens jeg healede trænede jeg mine clairvoyante evner.
Flere af mine klienter ville gerne ”gå hos mig” og derfor tog jeg en uddannelse som psykoterapeut, dybdeterapeut (en spirituel retning), for også at kunne tilbyde mine klienter hjælp til at bearbejde de problemstillinger de måtte have.

 

Uddannelser:

Jeg er uddannet dybdeterapeut fra Institut for dybdeterapi, som nu hedder: https://www.living-senses.com/regenerativ-traumeterapi.html.
Siden har jeg være på forskellige week-endkurser i healing, sansning, energiarbejde m.m.
i 17/18 har jeg gennemført de første 5 ud af 8 moduler af Traumeforløsningsuddannelsen Regenerativ Traumeterapi. Det sker også hos https://www.living-senses.com/regenerativ-traumeterapi.html.
Arbejdet har basis i Peter Levines udviklingsarbejde med traumeforløsning.
Jeg er Cand. Phil. i Nordisk Sprog og Litteratur (dansk) og med enkeltfag fra Medievidenskab i journalistik og medie og grafisk produktion.
Min allerførste uddannelse var som kontorassistent.
Jeg er desuden selvlært forfatter og har bl.a. udgivet: ELSK DINE GRÆNSER og bliv bedre til at passe på dig selv.

 

Interesseområder

Jeg bliver mere og mere interesseret i kroppens intelligens. Det er utroligt hvad den kan fortælle os, når vi lytter, og hvad den kan præstere i form af at heale sig selv.
Min erfaring fra ChristineCenteret

ChristineCenteret – Center For Seksuelt Misbrugte Midt Nord, som nu hedder CSM – https://csm-danmark.dk/midt-nord/om-csm-midt-nord/om-csm-midt-nord/, hvor jeg arbejdede som frivillig gennem ca. et år. Det er et center der tilbyder rådgivning og behandling for voksne, der lever med senfølger af seksuelle overgreb i barndommen.

Traumer, er en af de mange senfølger af seksuelle overgreb, men kan også komme af mange andre hændelser: bilulykker, krigsdeltagelse, vold og alle former for hændelser. Jeg er optaget af at lære hvordan man kan forløse traumer, der har sat i kroppen og sindet, og fortsætter med at påvirke en, mange, mange år efter traumerne opstod.