Terapi/coaching

Samaleterapi
Kriseterapi
Traumeterapi

Jeg er efteruddannet i mange forskellige terapiformer som fx Metasundhed, tankefelt-terapi, TRE-metoden, åndedrætsterapi m.m.
Det vigtigste er dog at komme i gang med at sætte ord på det der er sket for en. Allerede når du fortæller det til en anden, begynder det at blive nemmere at re-frame, og dermed se dine oplevelser i nyt perspektiv. Når man kan se det med nye øjne, begynder man bedre at kunne slippe det. Men allervigtigst er det at blive hørt, set og forstået. Når en anden forstår dig, behøver du ikke længere selv være i tvivl om din egen frustration er berettiget.

On-line terapi/coaching
Har den store fordel, at man ikke behøver at brænde inde med de tanker og følelser man har lige her og nu, men kan sætte sig ved tastaturet og sende dem til mig mens de er friske. Du får respons inden for 1 – 3 dage. Jeg bruger et stopur til at registrere den tid jeg bruger på at læse og respondere på dine mails og honoraret er kr. 700,.-. pr. time.Hvis der er brug for det, tager vi en telefonsamtale til at samle op, rette ind og evt. afklare, hvis der er usikkerhed om formuleringer. Det er samme honorarstørrelse og klienten betaler telefonopringningen. Du afregner løbende og kan stoppe hvornår du ønsker det.
Den eneste forudsætning for at denne form kan fungere er, at du kan omsætte dine ord og tanker til skrift.

Priser
Alle former for terapi kr. 750,- pr. time på nær online traumeforløsning, som jeg afsætter 85 min til og derfor koster kr. 1000.