Clairvoyance

Pris og varighed

En konsultation varer ca. 1 time, koster kr. 900,- .
Jeg optager vores samtale på diktafon og uploader lydfilen til en cloud drive, og sender dig linket til det, så du kan downloade optagelsen til din pc.
Det er incl. honoraret.

Telefonkonsultation

Telefonkonsultation varer 30 minutter og koster kr. 400,-. Der skal betales forud via Mobile Pay på samme telefonnummer.
Forud for konsultationen har vi aftalt et tidspunkt, hvor du ringer mig op på 2743 5862.

Tidsbestilling

Book selv den tid der passer dig via knappen “on-line booking”.

 

Om Clairvoyance

Klarsyn – kaldes også clairvoyance (fransk). Begge ord er udtryk for en særlig udvidet følsomhed for de vibrationer vi mennesker udsender. Disse vibrationer indeholder informationer og formidles ofte via en kontakt mellem egen og klientens åndelige vejleder/e.
Der findes ikke en standard for hvordan en clairvoyant arbejder eller for hvordan han/hun ser, hører og sanser.

Hvad kan klarsyn bruges til

Når jeg stiller ind på dig, kan jeg få informationer om dine muligheder, dine ressourcer og hvilke udviklingspotentialer du står over for lige nu.
Spirituel rådgivning kan også bruges som et redskab i din personlige udvikling, hvis du er kørt fast i en problemstilling, og ønsker hjælp fra det ubevidste eller åndelige. Det kan være konkrete problemstillinger eller det kan være en mere overordnet retningsangivelse.
Du kan ikke få en facitliste over hvad du skal gøre i alle livets forhold, for netop dét at finde ud af at træffe de rigtige valg for dig, er nogle af dine livsopgaver. Dèt jeg som clairvoyant kan bidrage med, kan bl.a. være at belyse nogle ting om dig selv, som du måske ikke har været opmærksom på, og som alligevel spiller ind i den pågældende situation.

Vores liv er vores eget ansvar

Vi bærer selv ansvaret for vores liv, og hvordan vi bedst bruger de muligheder og begrænsninger det giver os.

Vi besidder alle en indre visdom og intuition, men har ikke alle lige let adgang til at forstå de signaler vi får. Det er her man kan gøre brug af stærkt sansende personer, der har lettere adgang til informationer, der ikke er fysisk håndgribelige. Man kan sige, at du låner mine øjne.

Spørgsmål

Der er ikke nogen spørgsmål der er mere rigtige end andre
De fleste kontakter mig fordi de har et problem med kærlighed. Enten i et parforhold, i forhold til familiemedlemmer – oftest forældre, eller fordi de savner det nærvær et parforhold kan give.
Men mange spørgsmål handler også om: arbejde, økonomi, bolig, muligheden for at få børn, egne evner – i forhold til uddannelse/arbejde – og i mere åndelig retning.
Jeg besvarer ikke spørgsmål om dine børns fremtid, bare fordi du gerne vil vide hvordan det vil gå dem. Børn er selvstændige sjæle, og måske endda ældre og mere oplyste sjæle end dig selv. Det vil være krænkende for dem, at kikke ind i deres inkarnation uden nogen særlig grund. En særlig grund kunne være et konkret problem, som barnet har brug for hjælp til, og som du ikke selv kan finde en løsning på.

Kontakt til afdøde

Kontakt til afdøde falder uden for mit arbejdsområde. Det hænder at jeg får et spontant besøg af afdøde slægtninge under en konsultation, men jeg påkalder ikke afdøde. De skal selv opsøge kontakten.

Jeg modtager kun informationer der kan anvendes konstruktivt, og beskæftiger mig derfor heller ikke med f. eks. at forudsige dødsfald, terminal sygdom eller lignende