Clairvoyance

Pris og varighed

En konsultation varer ca. 1 time og koster kr. 900,- .
Jeg optager vores samtale, uploader lydfilen til en cloud drive, og sender dig linket til det, så du kan downloade optagelsen til din pc. Jeg kan også sende via We Transfer, hvis du bruger Mac.

Telefonkonsultation

Telefonkonsultation varer 30 minutter og koster kr. 450,-. Du betaler forud via Mobile Pay på tlf. 2743 5862.
Jeg ringer dig op på det tidspunkt du selv har booket tiden til. Hvis du har en smartphone kan du sikkert optage samtalen.  Hvis ikke, kan jeg optagee min side af samtalen, og sender lydfilen til dig bagefter.

Tidsbestilling

Book selv den tid der passer dig via knappen “on-line booking”.

 

Om Clairvoyance

Klarsyn – kaldes også clairvoyance (fransk). Begge ord er udtryk for en særlig udvidet følsomhed for de vibrationer vi mennesker udsender. Disse vibrationer indeholder informationer og formidles ofte via en kontakt mellem egen og klientens åndelige vejleder/e.
Der findes ikke en standard for hvordan en clairvoyant arbejder eller for hvordan han/hun ser, hører og sanser. Læs evt. længere nede om hvordan du vælger den – for dig – rigtige clairvoyant.

Hvad kan klarsyn bruges til

De budskaber jeg modtager til mine klienter handler ikke om forsvundne fingerringe eller andre af den slags meget konkrete og materielle detaljer. Det er helikopter-synet der er i spil, med overblik over de områder af dit liv, som Universet kan se er det vigtigste lige nu og her. Det overblik du selv mangler, hvis du har gravet dig ned i detaljer og er ved at drukne i dem.
Når jeg stiller ind på dig, kan jeg få informationer om dine muligheder, dine ressourcer og hvilke udviklingspotentialer du står over for lige nu.
Spirituel rådgivning kan også bruges som et redskab i din personlige udvikling, hvis du er kørt fast i en problemstilling, og ønsker hjælp fra det ubevidste eller åndelige.
Du kan ikke få en facitliste over hvad du skal gøre i alle livets forhold, for netop dét at finde ud af at træffe de rigtige valg for dig, er nogle af dine livsopgaver. Dèt jeg som clairvoyant kan bidrage med, kan bl.a. være at belyse nogle ting om dig selv, som du måske ikke har været opmærksom på, og som alligevel spiller ind i den pågældende situation. At se de blinde vinkler, som vi har på os selv.
Clairvoyance er ikke spåning om fremtiden. Det er meget mere, og fremtiden ligger ikke fast. Den kan vi selv påvirke hele tiden. Jeg får dog altid informationer om den fremtid du styrer imod, med den viden og indstilling du har nu. Med den retning du har.  Med ny viden og selvindsigt kan du ændre retning, hvis du ikke brød dig om den du havde da du kom :-).

Vores liv er vores eget ansvar

Vi bærer selv ansvaret for vores liv, og hvordan vi bedst bruger de muligheder og begrænsninger det giver os.
Vi besidder alle en indre visdom og intuition, men har ikke alle lige let adgang til at forstå de signaler vi får. Det er her man kan gøre brug af stærkt sansende personer, der har lettere adgang til informationer, der ikke er fysisk håndgribelige. Du låner mine sanser.

Spørgsmål

Der er ikke nogen spørgsmål der er mere rigtige end andre
De fleste kontakter mig fordi de har et problem med kærlighed. Enten i et parforhold, i forhold til familiemedlemmer, ofte forældre, eller fordi de savner det nærvær et parforhold kan give.
Men mange spørgsmål handler også om: arbejde, økonomi, bolig, muligheden for at få børn, egne evner – i forhold til uddannelse/arbejde – og i mere åndelig retning.
Jeg besvarer ikke spørgsmål om dine børns fremtid, bare fordi du gerne vil vide hvordan det vil gå dem. Jeg forstår at du som forælder er bekymret for dem, men bekymringer kan smitte og er ikke sundt uden virkelig god grund. Børn er selvstændige sjæle, og måske endda ældre og mere oplyste sjæle end dig selv. Det kan være krænkende for dem, at kikke ind i deres inkarnation uden nogen særlig grund.

Kontakt til afdøde

Kontakt til afdøde falder uden for mit arbejdsområde. Det hænder at jeg får et spontant besøg af afdøde slægtninge under en konsultation, men jeg påkalder ikke afdøde.
De skal selv opsøge kontakten.

Jeg modtager kun informationer der kan anvendes konstruktivt, og beskæftiger mig derfor heller ikke med f. eks. at forudsige dødsfald, terminal sygdom eller lignende.

 

Hvordan vælger du den ”rigtige” clairvoyant?

Det er meget vanskeligt at rådgive om hvordan man vælger den rigtige spirituelle vejleder. Af flere grunde.
En grund er, at de/vi alle er forskellige og kan noget forskelligt og gør det på forskellige måder. Selv om der laves uddannelser, er der ingen statslig certificering, så kvalifikationerne vil aldrig kunne blive ensartede, som fx hos psykologer eller zoneterapeuter.
Derfor må man nok affinde sig med, at markedet er gråt og lidt uoverskueligt, men til gengæld kan vi noget som psykologer og zoneterapeuter normalt ikke kan.
Der skal nok være nogen i mellem, som selv tror de kan noget, selv om de ikke kan. Det er jo svært at finde ud af hvem de er, så derfor er min anbefaling, at vælge sin clairvoyant ud fra anbefalinger fra venner/kolleger/familie eller hvem der vil fortælle om hvem de bruger.
Selv når man gør det, kan man også risikere at blive utilfreds. Jeg kommer i tanker om en klient jeg havde, som netop kom til mig på anbefaling fra en veninde, som havde været særdeles glad for hvad hun fik at vide af mig. Hende der havde fået mig anbefalet var utilfreds med, at det var nogle helt andre ting hun havde fået at vide, og at disse ting var noget som opfordrede hende til at forholde sig til nogle sider af sig selv, som hun faktisk ikke havde lyst til. Hun ville gerne have haft de beskeder veninden havde fået.
Det belyser, at hvis ens ønske er at få noget bestemt bekræftet, eller oplyst, så er der en risiko for at man kan blive skuffet. På den anden side er det også en chance for at opdage noget vigtigt. Jeg fortæller dig ikke det du gerne vil høre, hvis det ikke er det jeg modtager til dig. Det er ikke min opgave, og den type bekræftelser får du sikkert fra andre i dit liv :-).
Forsøg at mærke din intuition, med at mærke fra hjertet, i stedet fra hovedet, og du vil kunne mærke hvem den rigtige er for dig.