Presseomtale

Journalisten i den varme stol.

Journalisten i den varme stol.

Teksten fra artiklen i Hendes Verden i læservenlig version:

Clairvoyant

Bliver det til noget med den kæreste, jeg har nu? Får jeg snart et nyt job? Kan vi få solgt vores hus? Det er ofte den slags spørgsmål, folk ønsker svar på, når de konsulterer Kirstine Damgaard, som er clairvoyant.

Af Birgit Søes Rasmussen

For at stille ind på en klient har Kirstine Damgaard udelukkende brug for navnet på vedkommende. Og hun vil helst ikke have andre oplysninger. Umiddelbart inden klienten møder personligt op, kontakter Kirstine sine personlige hjælpeånder, som giver hende de nødvendige informationer om klienten.
– Jeg videregiver oplysningerne, når jeg sidder ansigt til ansigt med personen. Jeg kan for eksempel komme ind på den familiemæssige baggrund og karaktertræk. De fleste siger, at jeg har ramt fuldstændig rigtigt. Det er i første omgang lidt overordnede ting, jeg kommer ind på. Bagefter går vi mere i dybden med konkrete spørgsmål, klienten ønsker svar på. 70-80 procent af spørgsmålene handler om kærlighed, problemer med parforholdet, karriere, penge og familiemæssige forhold. Eller det kan handle om, at klienten er inde i et dødvande med sit liv og derfor ønsker svar på, hvordan vedkommende kommer videre. Jeg giver gerne konkrete råd, fortæller Kirstine.
Hun kan også fortælle folk om deres tidligere liv, hvis det er relevant i forbindelse med problemstillinger i dette liv.

Tidligere liv

– Tidligere liv kan somme tider give en forklaring på nogle ting, som vi slås med. Jeg kan tage et eksempel fra mit eget liv, hvor min mors og mit forhold altid har været meget kompliceret. Ved at se tilbage har jeg fundet ud af, at hun også i et tidligere liv har været min mor. Dengang mishandlede hun mig, og for at slippe fri af det tog jeg mod en tjenestepiges hjælp til at slå hende ihjel. Selvom jeg ikke selv dræbte hende, har jeg også i dette liv haft dårlig samvittighed over for hende. For at straffe mig selv har jeg gang på gang bragt mig i pinefulde situationer, men jeg har fundet ud af, at jeg skal lære at tilgive mig selv, forklarer Kirstine, som er ved at skrive en bog om sine tidligere liv.

Du har jo selv gaven

At hun, der er uddannet cand. phil. i dansk fra Århus Universitet, overhovedet begyndte at praktisere som clairvoyant, er lidt tilfældigt. For mange år siden var hun sammen med en veninde hos en clairvoyant. Kvinden sagde til hende: “Du har jo selv gaven”.
Jeg vidste det sådan set godt, men jeg forholdt mig ikke til det. Nogle år senere var jeg hos en håndlæser i Skanderborg. Hun sagde det også. Jeg begyndte at blive nysgerrig, og for at finde ud af, om det var rigtigt, gik jeg til en clairvoyant på en helsemesse. Da hun gentog beskeden, begyndte jeg så småt at beskæftige mig med mine nyopdagede evner. I flere år tilbød jeg gratis healing. Det er nu 7 år siden, at jeg begyndte som clairvoyant.
Kirstine har tidligere undervist på Handelshøjskolen i Århus, men i de seneste år har hun nedsat sig som fuldtids clairvoyant. Med i bagagen har hun en uddannelse som dybdeterapeut.
Yderligere oplysninger på Kirstines hjemmeside: www.klarsyn.dk eller på tlf. 86120797.

Et spark i den rigtige retning

Da 24-årlige Anne Arve for nogle måneder siden kontaktede Kirstine Damgaard, var det for at få afklaret nogle dybt personlige spørgsmål, som hun var løbet fuldstændig sur i. Anne ønsker ikke at gå i detaljer med, hvilke problemer hun havde på daværende tidspunkt, men hun vil gerne fortælle mere generelt om mødet med clairvoyante Kirstine Damgaard.
– Kirstine kendte intet til mig på forhånd. Jeg havde kun oplyst mit navn. Alligevel kunne hun fortælle en hel masse om mig, da vi mødtes. Hun fortalte overordnet om min aktuelle situation, og hun var fuldstændig på det rene med, hvad det handlede om. Hun fortalte om mine stærke og svage sider, og hvad jeg burde arbejde med. Jeg var i syv sind med mange ting, men samtalen med Kirstine afklarede en hel masse for mig. Jeg fik mere styrke og selvtillid. Somme tider er det godt med fremmede øjne på et problem, mener Anne, som fandt frem til Kirstine via en søgning på Internettet.

Om clairvoyance

Klarsyn eller clairvoyance, som det kaldes på fransk, er udtryk for en særlig følsomhed over for de vibrationer, som vi mennesker udsender. Disse vibrationer indeholder informationer og formidles ofte via en kontakt mellem den clairvoyantes og klientens åndelige vejledere. Der findes ikke en standard for, hvordan en clairvoyant arbejder, eller hvordan han/hun ser, hører og sanser.
Med klarsyn kan man få øje på en persons muligheder og problemer, og clairvoyant rådgivning kan bruges som et redskab i den personlige udvikling, hvis man er kørt fast i en problemstilling og ønsker hjælp fra det ubevidste eller åndelige. Det kan være konkrete problemstillinger i parforhold, arbejdslivet eller andre ting, som man kan være kørt fast i.
Kilde: Kirstine Damgaard.


Klarsyn via Nettet

Henrik Klamer fra Allerød har fire gange kontaktet Kirstine for at få nogle gode råd. Det er hver gang foregået over Internettet. Henrik har sendt en mail med sine spørgsmål, og Kirstine har svaret tilbage via Nettet.
Henrik har tidligere arbejdet inden for IT-branchen, hvorfor fremgangsmåden passer ham vældig fint.
– Jeg fik blandt andet at vide, at jeg var i en begyndende periode, hvor jeg ville komme til at gennemgå nogle voldsomme forandringer. Virkelig voldsomme, der kunne komme til at føles skræmmende. At det altid er svært, når man skal give slip på det, man er vant til at omgive sig med af vaner, forestillinger, selvopfattelser og så videre.

 

Kirstine er hudløs ærlig

– – Jeg fik nogle anvisninger på, hvordan jeg kunne tackle omvæltningerne og komme igennem det. Det var selvfølgelig rystende at læse, men jeg var alligevel “glad” for at blive varskoet. Men da det endelig kom, var jeg overrasket over, at det var den slags store omvæltninger, der var tale om. Der var problemer på hjemmebanen, så jeg havde nok forventet, at det var dét, som det handlede om, fortæller Henrik.
Han udviklede en depression, blev indlagt på psykiatrisk hospital i to en halv måned, kom i fem måneders psykoterapi, blev fyret fra sit job på grund af sygdommen, og han besluttede at flytte fra sin samlever og deres to børn.Det hele i én omgang.
– Jeg huskede Kirstines ord om, hvordan jeg kunne gøre mit for at komme igennem omvæltningerne. Uden hendes ord og råd dengang var jeg ikke kommet så langt, som jeg er i dag, Kirstine er hudløs ærlig”, siger Henrik.
– Henrik har uddannet sig til reikihealer og dybdeterapeut fra Dybdeterapi.dk i Aarhus.