Regression

Dyb selvindsigt

Med denne særlige fordybelse, er der gode chancer for at opnå store, positive og indsigtsfulde udviklinger i sit liv.

Det er dog en forudsætning, at du har erfaring med meditation, visualisering mindfullness eller lignende former for centrering og fordybelse, for at være i stand til at give slip på hjernens dagsbevidsthed og hengive dig til dit ubevidste. Regression er desværre ikke for alle.
Hvis du ikke har denne erfaring/færdighed kan jeg ikke tilbyde dig regression, da jeg har dårlige erfaringer med at forsøge sig frem og opdage at klienten ikke kan slippe og ligger og får præstationsangst og opbygger spændinger i stedet for det modsatte.
Det er en fordel for din rejse, hvis du er visuelt orienteret, og jeg vil anbefale dig, at hvis du ikke har meditation som daglig praksis, så gør du nu det som forberedelse til din regression.

Fordybelse, der kræver fokus

Hvis du har været rundt om alle erkendelseshjørner og du kender din egen psykologi fra dette liv grundigt, og du alligevel fortsat er i stand til at skjule vigtige ting om dig selv for dig selv, så kan regressionsterapi måske være en god ide.
Rejser tilbage til tidligere i livet, eller til tidligere liv, kan give indsigter og forløsninger.
Stort set alle, som  er  i dit nuværende liv i lang tid, kan du regne med også er “sjælevenner”, som du har haft relationer til tidligere. Men ikke alle har til opgave at gøre det nemt for dig. For vi er her for at lære.

Sjælevenner er ikke kun nemme møder

Regression kan tage lang tid, og man kan ikke på forhånd sige nøjagtig hvor lang tid det tager for den enkelte, men sæt 3 timer af til det – bare for en sikkerheds skyld.
Måske tager selve din rejse kun 1 – 1½ time.
Hvor nemt og hurtigt det går afhænger af hvor meget du er vant til at arbejde med dig selv. Hvor stor selvindsigt du har.
Forberedelsen er vigtig, og den hjælper jeg dig naturligvis med med, ligesom jeg er tæt hos dig under hele forløbet, som din hjælper, din støtte og faktisk din sekretær, som sikrer at du får det hele optaget og ser det du skal se.

Forvent også, at din åndelige vejleder er med på rejsen, og vil hjælpe og vejlede dig.
Det er ham/hende, som viser dig billeder/sansninger af tidligere liv, som vil gavne dig af at få indblik i.

Jeg er tæt på dig hele tiden, og vi samarbejder om hvad du vil se, og hvad du ikke ønsker at se.

Forbered dig

Det skaber en bedre forståelse og fokus på din egen rolle i regressionen, at du ved hvordan man centrerer og giver slip på kontrollen over den ydre verden, for at flytte din opmærksomhed til den dybere, indre.
Hvis du ikke er vant til at fordybe dig, er det tilrådeligt at forberede dig. Hvis du ikke plejer at meditere dagligt, er det en god ide at gøre det i ugerne inden din regression. Så undgår du at få præstationsangst, som kan forhindre dig i at se det du får vist.

Lettilgængelig bog, som udmærket kan bruges  som selvstudium i meditation:

Paul Roland: Lær at meditere
Visualisering, som er god træning i billeddannelsen og kontrolslippet:
Sebastian Nybo: Ro, balance og Indsigt.
Begge kan lånes på biblioteket.

Det er dog klart det bedste at få undervisning i meditation/mindfullnes, hvis det er nyt for dig.

Pris kr.750,- pr. time for regression.

Jeg har diplom som uddannet dybdeterapeut fra Institit for Dybdeterapi (www.dybdeterapi.dk) og er i løbende supervision og efteruddannelse.
Jeg har naturligvis også selv rejst tilbage og har indblik i omkring 12 af mine egne tidligere liv.

Regression kan ikke selvbookes.
Kontakt mig om det på kirstin@klarsyn.dk eller 2743 5862.