Om mig

Kirstin Damgaard

Kirstin Damgaard

 

Jeg strittede imod

Første gang jeg fik at vide, af en clairvoyant, at jeg “selv havde gaven”, blev jeg næsten lidt flov eller blufærdig. Det føltes alt for personligt, til at hun sådan kunne sidde og sige det højt. Det skulle gå 6 år, før jeg igen satte mig over for en clairvoyant. Jeg oplyste intet oplyste om hvad jeg ønskede at vide noget om. Hun sagde, at jeg havde stærke clairvoyante evner, og at der også med de evner fulgte evner til at heale. Jeg skulle have det at vide 2 gange mere af andre clairvoyante, før jeg var parat til at tage det på mig.

Uddannelser:

Jeg er uddannet dybdeterapeut fra Institut for dybdeterapi, som nu hedder: https://www.living-senses.com/regenerativ-traumeterapi.html.
Siden har jeg være på forskellige week-endkurser i healing, sansning, energiarbejde m.m.
i 17/18 har jeg gennemført de første 4 moduler af Traumeforløsningsuddannelsen ved navn Regenerativ Traumeterapi. Det sker også hos https://www.living-senses.com/regenerativ-traumeterapi.html.
Arbejdet har basis i Peter Levines udviklingsarbejde med traumeforløsning.
Jeg er Cand. Phil. i Nordisk Sprog og Litteratur (dansk) og med enkeltfag fra Medievidenskab i journalistik og medie og grafisk produktion.
Min allerførste uddannelse var som kontorassistent.
Jeg er desuden selvlært forfatter og har bl.a. udgivet: Elsk dine grænser.

 

Min vejleder

Min åndelige vejleder gennem mange liv hedder
Magme Miet.
I 2003 fik jeg også fået tildelt Serafina, som hjælper mig med at raffinere mine feminine energier.
Magme Miet hjælper og vejleder mig i både daglige gøremål
og når jeg skal vejlede klienter.
Han er min kontakt til den åndelige verden.

Her er historien om, hvordan jeg lærte ham at kende:

Jeg havde læst en bog af Bo Jarl, der hedder “Din åndelige Guide”, En rejse i dit mentale Univers, og her stod der bl.a., at man kan få navnet på sin åndelige vejleder ved, enten under meditation eller lige før søvnen, at spørge om navnet. Man kunne evt. bede om bare et bogstav ad gangen, og så ville der, over et stykke tid, dukke bogstaver op, så man kunne sammensætte navnet.
Det gjorde jeg, og få dage senere lå jeg og solbadede med div. læsestof og min uundværlige notesbog ved siden af. Jeg var lige ved at falde i søvn, da jeg hørte en tydelig stemme sige: Magme Miet
Jeg kikkede mig forbavset omkring, men jeg var helt alene. Så vidste jeg hvad der var sket, og skyndte mig at skrive navnet ned. Det står stadig i min notesbog som et kærligt minde om vores første bevidste møde.

Viste sig i drøm

Siden har jeg bl.a set ham i en drøm, hvor han stod bag et forhæng og kikkede kærligt på mig med et drillende smil og en klarinet i hånden. Jeg lå i en seng med en sovende mand ved siden af. Det undrede mig, for jeg havde ikke en mand. Jeg ville vække ham for at vise ham hvad der skete, men han sov bare videre, og jeg selv kunne ikke røre mig. Så kikkede jeg igen på Miet, og han sagde: “Nu da jeg har din opmærksomhed”, og spillede lidt for mig på klarinetten.
Da jeg vågnede stod det lynende klart, at min vejleder havde materialiseret sig for mig.

Flere vejledere

Siden da er kontakten med ham bare steget og blevet mere intenst. Da Serafina som er lige så lys, mild og feminin, som Miet Magma er mørk, humorfyldt og maskulin, gjorde sit indtog i mit liv omkring 2002, begyndte det at være mere naturligt for mig at være feminin, i både det ydre og det indre. Indtil da, havde jeg været lidt af en drengepige.
Jeg mærker, i det lange løb, skiftende hjælpere, som hjælper mig gennem forskellige udviklingsfaser, efterhånden som jeg er parat til dem.
Sådan er det også for dig, om end du måske ikke mærker deres tilstedeværelse så tydeligt som mig.